Handbalvereniging Acritas Bakel

 

Nieuwsbrief 1-2-2016

Beste Leden, vrijwilligers ouders en/of verzorgers,

Afgelopen dinsdag 26 januari hebben we de jaarvergadering van Acritas gehad. Deze werd voor gezeten door ons interimbestuur dat in de loop van 2015 is gevormd.

De vergadering is goed bezocht en er zijn veel dingen besproken. In alles zien we een stijgende lijn met veel positieve punten. Graag haal ik nog enkele punten aan:

Onze sport Handbal: als we de standen van de competities van al onze teams langs elkaar leggen dan zien we dat al onze teams in de bovenste helft staan, met nog zelfs kampioens kansen in het vooruitzicht. Dit is allemaal mogelijk gemaakt door het vele en goede werk van onze trainers en coaches.

Bij de jongste teams, de E en F jeugd, zien we een flinke stijging in het ledenaantal, en zoals iedereen weet, wie de jeugd heeft,heeft de toekomst.

Ook het zeskamp terrein is uitgebreid besproken, er is het afgelopen jaar door vele leden en vrijwilligers bergen werk verzet en nu ziet het er allemaal piekfijn uit. Nog een laatste paar punten moeten gebeuren en dan kan het Zeskamp weer beginnen. Afgelopen jaar was het Zeskamp een groot succes, mede omdat we veel hulp hebben gehad van onze leden en vrijwilligers, en omdat we een recordaantal van 100 teams hadden.

Daarnaast waren ook de Dienstenveiling en onze nieuwe activiteit het Crazy Spring Paradijs een groot succes en zijn zeker voor herhaling vatbaar.

Bij de technische- en activiteitencommissie werd afscheid genomen van enkele mensen, die zich al jaren voor Acritas hebben ingezet. Nogmaals bedankt daarvoor.

Tegen het einde van de vergadering trad het interim bestuur af en moest er een nieuw Bestuur gekozen worden. Er werd unaniem voor gestemd en daarom kan ik met trots vermelden dat vanaf heden het bestuur vormen:

Robert Crooijmans: voorzitter
Kim van Duijnhoven: secretaresse
Gert-Jan van Ansem: penningmeester
Sonja van der Heijden: bestuurslid
Anthony van Horssen: bestuurslid

We hebben er allemaal zin in en we gaan er 100% voor.

Als er vragen zijn, je hebt ideeën of je wil jezelf ook graag inzetten voor onze club dan horen we dat graag via mail of telefoon.

Met vriendelijke groet,

Robert Crooijmans
voorzitter Acritas


Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.