Handbalvereniging Acritas Bakel

Nard Thijs Texaco

Web NardThijs 01 

 

Een tankstation… en nog veel meer!

Tankstation Nard Thijs is een zelfstandige onderneming met een eigentijdse formule. De creativiteit van de eigenaren Peter en Lianne Smits uit zich naar de behoefte van de hedendaagse klant. De moderne voorzieningen van ons station en de servicegerichte instelling van onze medewerkers zorgen ervoor dat zowel de particulier als de zakelijke rijder de entourage van tankstation Nard Thijs verkiezen. Bij ons kunt alle brandstoffen tanken zoals, L.P.G.- DIESEL- DIESEL XL- GASOLIE- EURO 95- EURO XL.

Vrachtauto’s
Op unit 3 en 4 zijn dieselpompen aanwezig speciaal voor het vrachtverkeer. Deze pompen leveren tot 130 liter per minuut om bij grotere volumes snel klaar te zijn. Ook kan het vrachtverkeer zijn / haar banden voorzien van lucht d.m.v. een bandenpomp met een druk tot 12 bar!

24 uur per dag / 365 dagen per jaar
Bij ons kunt u 24 uur per dag tanken, tijdens de openingstijden van de shop rekent u binnen af en daarna via een buitenterminal. Op deze terminal kunt u met ieder pas tanken, ook met de normale bankpassen!

Hoe rijden we zo zuinig mogelijk?
Bij tankstation Nard Thijs hebben we 10 manieren om uw auto zo zuinig mogelijk te laten rijden, dus minder brandstof! Dat is handig, want zo duurt het weer langer voor u moet tanken (klik hier voor de 10 tips).

Service
Bij ons bent u op het juiste adres voor o.a. krasloten / lotto / toto / Lucky day en staatsloterij. Ook zijn wij een erkent Kiala punt en stomerijinleverpunt.

 

Onze Benzine & Servicestation is 7 dagen per week geopend:

Maandag t/m vrijdag 7.00 - 21.00 uur.

Zaterdag 8.00 - 20.00uur.

Zondag 9.00 - 20.00 uur.

Ook kunt U bij ons na sluitingstijd gewoon tanken (uitgezonderd LPG) met Uw creditcard of bankpas.

U vind ons aan de weg van Helmond naar Bakel. Benthem 3, 5761 PN Bakel (klik hier voor de precieze locatie).

Email:

Telefoon: 0492 341430

Fax: 0492 341470