Handbalvereniging Acritas


Welkom op de website van handbalvereniging Acritas.

Acritas is een leuke en gezellige handbalclub met veel leuke activiteiten o.a een zeskamp etc.

Alle potentiële nieuwe leden mogen altijd 3 x mee komen trainen om de handbalsport en onze gezellige vereniging te ontdekken en de sfeer op komen snuiven. Wil je meteen lid worden, gebruik dan de onderstaande button.

 

 

Trainingstijden

Dinsdag: 

F/E/D       18:00 - 19:00uur.

HC/DC     19:00 - 20:00uur.

Senioren  20:00 - 22:00uur.

Woensdag: 

F/E/D       18:00 - 19:00uur.

HC/DC     19:00 - 20:00uur.

Senioren  20:00 - 21:30uur.

 

Leeftijden per categorie:

H jeugd - 6 jaar

F jeugd - 7/8 jaar

E jeugd - 9/10 jaar

D jeugd - 11/12 jaar

C jeugd - 13/14 jaar

B jeugd - 15/16 jaar

A jeugd - 17/18 jaar

Senioren - 19 -> jaar

Een wedstrijd van Oranje bijwonen, bestel je kaarten via onderstaande link

Locatie Sporthal

Acritas Bakel

Sporthal 't Zand

Geneneind 2e

5761 RH Bakel

0492-344000

Volg Acritas

 

Handbalnieuws

NIEUWS

4-11-2018

De dames van Acritas hebben wederom 2 punten behaald. Bouwcenter HVW ook aan de zegekar toegevoegd.

In een harde en felle wedstrijd hebben de reserves van Bouwcenter ook de punten in Bakel moeten laten. Acritas ging fel van start en kon het harde spel van HVW weerstaan dit leverde de verdiende punten op.

4-11-2018

Heren Acritas pakken wederom de winst.

In een matte wedstrijd hebben de heren na een vliegende start wederom 2 punten behaald. Het eerste heren team van VHC wist de snelheid en snelle spel van Acritas te onderbreken waardoor Acritas een deel van de wedstrijd op een laag tempo ging spelen wat de wedstrijd niet ten goede kwam. Uiteindelijk maakt dit niets uit want de punten waren makkelijk binnen te halen.

28-10-2018

De jongens B heeft de eerste punten behaald in de nieuwe competitie. In een mooie en spannende wedstrijd versloegen ze HV Manual uit Venray met mooie cijfers.( 17-19). De eerste punten terwijl ze het seizoen begonnen als HC en overgeplaatst zijn naar een leeftijdscategorie hoger.

28-10-2018

Dames 1 van Acritas heeft wederom een mooie overwinning behaald, dit in een niet al te sterke wedstrijd van onze dames, waar eerst een grote voorsprong werd weggegeven stelden ze uiteindelijk met een eindstand van 23-17 toch orde op zaken en hielden de punten in Bakel.

28-10-2018

De heren van Acritas hebben in een erg spannende wedstrijd helaas de eerste verliespunten opgelopen. In een wedstrijd waarin alles zat kwam Acritas van een ruime achterstand terug en was het tot de laatste minuut spannend wie er zou winnen. Helaas voor onze mannen trok Apollo 3 aan het kortste eind en namen de punten vanuit Eindhoven mee naar Son en Breugel (34-33)

25-10-2018

Bekerwedstrijd dames 1

Op woensdag 21 november spelen de dames 1 van Acritas om 20:00uur een bekerwedstrijd tegen Software Society/Avanti DS1 uitkomend in de 1e klasse.

Deze wedstrijd word gespeeld in Sporthal 't Zand in Bakel. Kom onze dames aanmoedigen tijdens deze wedstrijd.

23-10-2018

Kaarten bestellen voor de uitzwaai wedstrijd  Nederland - Angola

Op woensdag 21 november spelen onze oranje dames de uitzwaai wedstrijd voor het EK in Frankrijk. Je kunt hier nog bij zijn, bestel snel je kaartjes via de link aan de linkerzijde van deze pagina.

14-10-2018

Heren blijven ongeslagen

De heren van Acritas hebben hun ongeslagen status weten te behouden door in een spannende en gelijk opgaande wedstrijd Swift Helmond te verslaan. Tot de laatste seconde bleef het spannend in sporthal 'T Zand in Bakel zeker omdat als laatste Swift nog een vrije worp mocht nemen vanaf 11 meter en deze de gelijkmaker had kunnen betekenen. Gelukkig was het Maikel vd Heijden die de bal blokte en Acritas dus de punten in Bakel hield.

7-10-2018

Vliegende start Heren 1

Heren 1 van Acritas heeft een vliegende start gemaakt door de eerste 2 wedstrijden op overtuigende wijze te winnen.

Was het vorige week E.S.Z.V. Oktopus HS2 die met 35-15 verslagen werden was nu de beurt aan HBS HS1 die de punten mee moest geven naar Bakel. De heren staan nu bovenaan de ranglijst met als volgende tegenstander de nummer 3 van deze ranglijst Swift Helmond HS2 deze wedstrijd is zondag 14 oktober om 12:50uur in sporthal 't Zand aan het Geneneind 2e in Bakel.

6-10-2018

Acritas Heren C gaat verder als Heren B.

De technische commissie heeft na een goed gesprek met de heren van heren C jeugd team en hun ouders besloten om een leeftijdsklasse hoger te gaan spelen.

Voor de competitie was deze optie al besproken maar was er geen plek meer in de omgeving. We zijn tot deze actie gekomen vanwege een luxe probleem en een ' sportieve' vereniging die ons indirect heel goed heeft geholpen. Waren er voorheen qua leeftijd meer C spelers dan B is daar door 3 nieuwe leden een behoorlijk verschil in gekomen. Hoewel het NHV alle hulp had geboden met dispensaties voor dit team om in de regio te kunnen blijven handballen is dus het besluit genomen om toch omhoog te kijken.

We hebben vorige week met veel hulp vanuit het NHV en natuurlijk ook de nieuwe tegenstanders toch de overstap nog kunnen maken.

De Heren B gaan nu spelen in de regio Limburg waarbij voornamelijk in Noord-Limburg.

We wensen de heren veel succes.

 

6-9-2018

Acritas heren 1 trekt nieuwe doelman aan.

De heren 1 van Acritas hebben zich voor het komende seizoen verzekerd van de diensten van doelman Pascal Lindken. Lindken komt over van Hoofdklasser HC Wittenhorst en gaat de defensie een sterke impuls geven.

Wij wensen Pascal veel plezier.

 

3-9-2018

Acritas start zaalseizoen 2018-2019 met een 2e NHV dames team en presenteert nieuw tenue.

Door groei van onze dames kant zijn we nu op het punt gekomen dat we een 2e dames team kunnen vormen. Dit jeugdige team zal uitkomen in de breedte sport. Teven zal dit team het nieuwe tenue gaan introduceren.

 

1-9-2018

Sponsornieuws

Trimo en SSG Benelux nieuwe shirt en tas sponsor bij de E jeugd.

Trimo en SSG benelux zijn sponsor geworden van de tenues van de E1 en E2 jeugd. Deze sponsor was al actief als sponsor bij de F jeugd

Tevens hebben de sponsoren Van Boxmeer en van Ansem varkenshandel en transport het contract met een jaar verlengd.

Allemaal heel veel dank voor uw steun.